Willemsen en Verhoogt

Bedrijf: Willemsen en Verhoogt
Opdrachtgever: Christel en Sonja
Opdracht: Benaming/Pay-off

Willemsen en Verhoogt zijn studie- en loopbaanadviseurs, maar coachen ook waar nodig. Hierbij helpen zij hun klanten steeds vaker ook om het “zelfvertrouwen te vergroten”, en dat is precies waar ze een nieuwe benaming voor zochten.

Willemsen en Verhoogt stellen zich binnen hun studie- en loopbaanbegeleiding steeds vaker op als coach, om waar nodig het zelfvertrouwen van cliënten te vergroten. Dit vonden ze een mooie wending, waar ze zich meer mee wilden gaan profileren. Alleen die term ¨zelfvertrouwen vergroten¨… Dat vonden ze een beetje stoffig. Ze vroegen me om na te denken over een nieuwe benaming, die ze ook als pay-off konden gebruiken.

Ik zocht naar een benaming waar de doelgroep zich in kon herkennen, die daarnaast ook het doel van het traject omvatte. En wat hoorde ik nou zelf vaak in mijn omgeving als mijn zelfvertrouwen in een dip zat? ¨Milou, wees toch niet zo hard voor jezelf.¨

¨Hard voor jezelf¨ omvat de herkenning, ¨Hart voor jezelf¨ omvat de inhoud van het traject. Ik heb de letterlijke overeenkomsten en de figuurlijke contradictie tussen de woorden ¨hard¨ en ¨hart¨ ingezet, in de hoop dat de doelgroep zich in de benaming herkent en al bij het lezen aanvoelt dat zij bij Willemsen en Verhoogt worden gezien.

Bekijk Willemsen en Verhoogt op www.willemsenenverhoogt.nl