VH Engineering

Bedrijf: VH Engineering
Opdrachtgever: Coen Hartjes via Nick Barten, NICKS
Opdracht: Websiteteksten, pay-off

Voor VH Engineering (BIM-modellering, prefab-constructie, projectmanagement) bedacht ik een pay-off en schreef ik de webteksten.

Coen Hartjes van VH Engineering was gegrepen door de Nicks-stijl en schakelde Nick Barten in voor zijn nieuwe website. De teksten van Nicks eigen website spraken Coen erg aan, waardoor ik automatisch ook weer mee mocht draaien. Ik interviewde Coen op locatie in Didam en nam later twee telefonische interviews af voor de cases. Een soepele samenwerking, waarin Coen helder was in zijn wensen en visie – daarnaast legde hij alle vertrouwen in onze gezamenlijke kunde en stijl. (Doe mij meer opdrachten met een portie van die Achterhoekse nuchterheid!)

Tekenen ligt aan de grondslag van alle beeldende ambachten. Wij breken niet met tradities, maar slaan een brug tussen deze grondbeginselen in engineering en hedendaagse digitale tools, waar je als engineer echt niet meer omheen kan.

Draait het voor ons dan volledig om bouwkundig modelleren en de digitalisering hiervan? Welnee. Uiteindelijk draait het om een plezierig en duurzaam samenspel met de mensen voor wie we de ideeën optekenen en zij die het in beton gieten. Hierin behouden we de balans tussen traditie en vernieuwing, tussen doorpakken en ontzorgen, tussen de architect, aannemer en fabrikant. Die balans, dat is onze drijfkracht en ons handelsmerk. Daar tekenen we voor.

Bekijk alle teksten op www.vh-engineering.nl